Implanturi cu silicon pentru sani

0 Shares
0
0
0

Implanturi cu silicon pentru saniIn clipa de fata, una dintre cele mai solicitate proceduri din chirurgia plastica este reprezentata de marirea sanilor cu implanturi cu silicon. Foarte multe femei opteaza pentru o operatie implante dat fiind faptul ca nu sunt tocmai multumite de marimea sau de forma sanilor lor.

Exista o multime de femei care pur si simplu nu se simt bine in pielea lor datorita faptului ca au sanii mult mai mici in comparatie cu prietenele lor sau cu colegele de la servici sau de la facultate. Ei bine, aceste femei in mod evident isi doresc o interventie de marire a sanilor.

Exista femei care au sanii lasati, asa ca isi doresc sa opteze pentru o operatie de ridicare a sanilor, pentru a se putea simti din nou confortabil, si pentru a se mandri cu sanii lor.

Alte femei dupa ce au nascut, si-au dat seama ca nu mai au sanii de altadata, asa ca se pot gandi sa opteze pentru o interventie de marire sau de remodelare a sanilor.

Un amanunt insa foarte important pe care trebuie sa il cunoasca toate acele femei care isi doresc o interventie de marire a sanilor, este acela ca o asemenea operatie are si anumite riscuri.

Ei bine, in primul rand, sanii vor fi inflamati imediat dupa interventia chirurgicala, iar durerea resimtita va fi una destul de neplacuta.

Un alt aspect important pe care trebuie sa il cunoasca femeile care isi doresc marirea sanilor, este acela ca de regula, recuperarea totala poate sa dureze chiar si pana la 3 luni, indiferent de efortul fizic depus.

Pericolul de a aparea anumite infectii in urma unei astfel de interventii chirurgicale este destul de mare, insa medicul de regula prescrie tratament pentru a preveni aceasta situatie neplacuta.

In cazul in care insa tratamentul nu da roade, se scoate implantul, se spala locul iar apoi se reaseaza implantul la locul sau. Acesta poate fi pastrat insa, daca infectia nu dispare, si se poate repune dupa cateva saptamani.

Femeile care isi doresc un asemenea gen de interventie chirurgicala trebuie sa stie ca vor simti o senzatie de disconfort la miscare, timp de cateva zile. Pierderea sensibilitatii sanilor este un alt dezavantaj al acestei interventii, insa aceasta problema va disparea de la sine dupa numai cateva saptamani.

Cicatricile aparute dupa interventie, vor disparea in intervalul de timp 6 luni – 2 ani de zile, insa ce este mai important, ele vor disparea.

In urma unei asemenea interventii vor putea aparea sangerari si acumulari de sange in locul unde este amplasat implantul. Ruperea implanutrilor reprezinta un alt risc, la fel ca si dezvoltarea unui tesut cicatrizant care poate sa deformeze implantul.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cateva dintre riscurile la care se expun toate femeile care opteaza pentru o astfel de interventie chirurgicala. Cu siguranta insa, nu toate femeile se vor confrunta asemenea probleme, iar una peste alta, rezultatele finale sunt cu adevarat placute pentru femeile care ajung sa aiba sanii la care au visat mereu, in urma unei asemenea interventii.

0 Shares
You May Also Like