Probleme si solutii iPhone X pentru a le rezolva rapid

0 Shares
0
0
0
Probleme si solutii iPhone X pentru a le rezolva rapid

Foarte multi fani Apple au asteptat lansarea dispozitivelor iPhone X, cu speranta ca acesta va fi in sfarsit, primul telefon perfect de pe piata. Apple a introdus noi functii speciale, designul este minunat, caracteristicile tehnice sunt notabile, dar chiar si in aceste conditii, dispozitivele iPhone X, nu sunt perfecte.

Ba chiar mai mult, unii utilizatori s-au confruntat cu diferite probleme. Vom vedea despre ce este vorba in continuarea acestui articol.

Ecranul iPhone X nu se va activa

Daca ecranul iPhone X pur si simplu nu se activeaza sau moare fara notificare, dispozitivul este inca aprins, dar ecranul dvs. este negru si puteti auzi in continuare sunetul videoclipului vizionat, atunci fara indoiala este o problema. In acest caz, va recomandam sa reporniti dispozitivul si sa incercati sa il incarcati.

Pentru a efectua o repornire de forta, apasati rapid si eliberati butonul „volume up”. Apoi, efectuati exact aceeasi actiune cu butonul „volume down”. In cele din urma, apasati si mentineti apasat butonul lateral pana cand vedeti un logo Apple alb.

Probleme cu ecranul tactil iPhone X

Cand observati ca telefonul intampina o asemenea problema, este indicat ca mai intai de toate sa stergeti ecranul cu o carpa moale si curata, pentru a elimina orice urma de ulei sau de murdarie. Acestea fiind depuse pe ecran, nu vor mai permite ca ecranul tactil sa functioneze corect.

Descarcarea bateriei

Aceasta este una dintre marile probleme. Din ce in ce mai multi utilizatori se plang ca dispozitivele lor iPhone X, se descarca mult mai repede decat ar trebui.

Unii folosesc chiar si diferite trucuri care in mod normal ar trebui sa le fie de folos in incercarea de a-si pastra telefoanele incarcate cat mai mult timp. Daca aceste trucuri nu au succes, cel mai probabil va fi necesara o inlocuire acumulator iPhone X.

Aplicatii blocate frecvent

Daca aplicatiile dvs. se blocheaza continuu in timp ce incercati sa le utilizati, accesati App Store si actualizati toate aplicatiile neactualizate. Dupa aceasta, reporniti dispozitivul si problema trebuie rezolvata. In caz contrar, dezinstalati aplicatiile si reinstalati-le. Daca nici astfel nu se poate remedia problema, cel mai probabil va fi necesar sa renuntati la acele aplicatii.

Incarcare lenta

IPhone-ul dvs. X se blocheaza la un procent aleatoriu, cum ar fi 29%? Daca da, s-ar putea sa fie timpul sa calibrati bateria telefonului. Acest lucru necesita descarcarea, reincarcarea, descarcarea si apoi incarcarea bateriei complet inca o data.

Pentru a face acest lucru, veti dori sa va descarcati bateria in mod natural. Acest lucru inseamna ca utilizati iPhone X pana cand bateria este descarcata si dispozitivul se stinge. Dupa ce este mort, incercati sa porniti din nou dispozitivul si sa il lasati sa se incarce.

Cand nu exista nicio sansa ca iPhone-ul dvs. sa fie pornit din nou, conectati-l la incarcator si lasati-l sa se incarce pana cand ajunge la 100 la suta. Porniti dispozitivul si vedeti daca asta rezolva problema.

Acestea sunt asadar cele mai cunoscute probleme cu care s-au intalnit utilizatorii de iPhone X. Chiar daca majoritatea sunt probleme care au rezolvari simple, nu este tocmai placut pentru utilizatorii care au cheltuit atat de multi bani pentru a-si cumpara un smartphone performant, sa se confrunte cu asemenea probleme.

0 Shares
You May Also Like