Scule electrice pe care trebuie sa le cumperi pentru acasa

0 Shares
0
0
0

Scule electrice pe care trebuie sa le cumperi pentru acasaCu siguranta in cazul in care esti un mester foarte priceput, si ai acasa un atelier sau un garaj unde poti sa iti depozitezi lucrurile, vei avea si o multime de scule electrice profesionale, pe care le folosesti in momentul in care iti desfasori activitatea.

Chiar si in cazul in care nu esti un mester priceput, ar fi indicat sa ai acasa mai multe astfel de unelte electrice, pentru ca nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de ele. De exemplu, poate ai nevoie de o reparatie la dulap, iar pentru asta, vei avea nevoie de o surubelnita electrica, pe care sa o folosesti pentru a strange suruburile.

Asadar, o surubelnita electrica ar fi prima unealta electrica profesionala pe care ar trebui sa o cumperi, iar modelul de surubelnita electrica Black&Decker CS3651LD, 1.6mAh, 5Nm, 3.6V, 180 RPM, iluminare led. Este fara doar si poate unealta electrica potrivita proiectelor mici.

O astfel de surubelnita electrica este echipata cu un acumulator lithiu-ion, si este usoara si compacta, si deasemenea este perfecta pentru suruburi datorita faptului ca are cuplu suficient pentru a insuruba. Se poate utiliza unealta si in locuri mai putin luminate, datorita iluminarii led de care dispune.

Masina de gaurit cu percutie Bosch Compact Easy PSB 450 RE, 500W, 3000 RPM si 25mm, este fara doar si poate o alta unealta incredibil de utila, pe care ar fi neaparat sa o ai acasa. O astfel de masina de gaurit este usor de manevrat, si are un motor de 500 W, care permite un diametru de gaurire de 8 mm.

Deasemenea, unealta electrica profesionala este echipata si cu un sistem electronic care permite reglarea uratiei Bosch. O astfel de unealta vine la un raport calitate – pret excelent in intampinarea ta, astfel ca ar fi pacat sa nu o cumperi.

Pe langa aceste unelte, cu siguranta si un polizor unghiular (care mai poarta si denumirea de flex), este o alta unealta electrica pe care trebuie neaparat sa o ai acasa. Cu siguranta va veni momemntul in care cutitele tale din bucatarie nu vor mai taia, si vor trebui ascutite, insa avand o astfel de unealta la dispozitie, te vei putea ocupa personal de aceasta problema.

Deasemenea, o astfel de unealta, este ideala si in cazul in care trebuie sa tai una sau mai multe tevi, pentru ca poti sa iti alegi panza ideala, care sa iti permita sa tai orice tip de metal.

Deasemenea, poti sa folosesti flexul si in cazul in care ai de slefuit anumite suprafete. Un flex este util pentru a slefui un perete, sau pentru a indeparta vopseaua de pe o poarta sau de pe un gard.

Ei bine, in cazul in care ai de gand sa iti cumperi astfel de scule electrice profesionale, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia numai spre uneltele care au fost scoase pe piata de catre cele mai renumite firme.

In ciuda faptului ca uneltele acestor branduri au preturi mai mari decat cele ale altor firme de pe piata, trebuie sa tii cont si de faptul ca acestea sunt de o calitate superioara, pentru ca branduri precum Makita, Bosch sau Skil, nu isi permit sa scoata pe piata unelte de o calitate indoielnica.

Pe langa aceste unelte electrice, ar fi ideal daca ai mai avea acasa si o trusa de chei, un patent sau un ciocan, pentru ca sunt sanse mari sa ai nevoie si de astfel de unelte.

0 Shares
You May Also Like