Cum sa ai genele mai frumoase si mai lungi?

0 Shares
0
0
0

Cum sa ai genele mai frumoase si mai lungi?In momentul in care vine vorba despre frumusete, cu siguranta pentru fiecare femeie in parte, conteaza foarte mult fiecare detaliu, astfel ca machiajul este foarte important, produsele folosite sunt iarasi importante, si deasemenea chiar si genele au o importanta deosebita, pentru ca acestea trebuie sa fie lungi si frumoase.

Tocmai din acest motiv, o multime de femei apeleaza la genele false in momentul in care vor ca imaginea lor sa fie una perfecta, insa aceasta idee nu pare a fi totusi cea mai inspirata alegere, tinand cont de faptul ca in momentul in care iti doresti sa iti indepartezi genele false, sunt sanse mari sa smulgi si genele adevarate.

Un alt motiv datorita caruia nu se merita sa iti pui gene false, este acela ca in momentul aplicarii lor, dintr-o mica neatentie, iti poti scapa lipiciul in ochi, iar acesta cu siguranta iti provoaca probleme grave care iti pot afecta vederea, asa ca trebuie sa cauti o alta metoda pentru a avea gene lungi si frumoase, si care sa nu fie daunatoare, iar metode cu siguranta vei gasi.

Tocmai din acest motiv, serul pentru gene Bonilash a aparut pe piata, care datorita faptului ca are substanta activa bimatoprost la baza, este un excelent stimulent pentru cresterea genelor, iar acest ser are un efect benefic asupra grosimii si lungimii genei, dar si asupra cresterii numarului genelor, a sanatatii acestora si a fortificarii lor, precum si pentru intensitatea culorii naturale a genelor.

In ceea ce priveste modul de aplicare al serului Bonilash, acesta se va aplica seara, dupa procesul de demachiere, atunci cand pleoapele sunt uscate si curate, iar aplicarea se face de-a lungul liniei superioare a genelor, iar pleoapa trebuie sa fie tinuta inchisa.

In momentul aplicarii serului pentru gene Bonilash, trebuie sa se evite contactul cu globul ocular, iar in cazul nefericit in care serul patrunde in ochi, trebuie ca ochiul respectiv sa fie foarte bine clatit cu apa calda.

In cazul femeilor care sunt hipersensibile la oricare dintre ingredientele serului, nu se recomanda aplicarea acestui produs, iar in cazul unor afectiuni cronice ale ochiului, inainte de aplicarea tratamentului cu Bonilash, trebuie cerut neaparat sfatul medicului.

Deasemenea este foarte important de mentionat faptul ca acest produs nu trebuie sa se aplice pe pielea deteriorata sau iritata, iar in cazul in care apar iritatii sau se inroseste pielea in timpul folosirii serului, folosirea acestuia trebuie intrerupta. Nici femeilor insarcinate, sau celor care alapteaza ori care urmeaza un tratament de chimioterapie, nu le este indicat sa urmeze un asemenea tratament.

Ei bine, cam atat ar trebui stiut despre modul de aplicare al acestui produs, care daca este folosit pentru o perioada de 12 saptamani, cu siguranta va avea rezultatele mult visate.

In ciuda faptului ca femeile asteapta rezultatele inca de la prima aplicare, trebuie precizat faptul ca rezultatele in urma utilizarii acestui ser, vor fi vizibile abia de prin saptamanile 6 – 7 de utilizare, asa ca trebuie avuta rabdare.

Ei bine, in cazul in care iti doresti sa ai genele lungi si dese, care sa fie si naturale, atunci cu siguranta trebuie sa incepi sa folosesti cat mai rapid serul pentru gene Bonilash.

0 Shares
You May Also Like