Sfaturi pentru alegerea depozitului potrivit

0 Shares
0
0
0

Cum poti alege un depozit pentru a stoca lucruri in timpul renovarii? Ar trebui sa te ghidezi dupa urmatoarele criterii:

  1. Apropierea de casa. Este clar ca este mai scump si dureaza mai mult pentru a transporta lucrurile in jurul orasului;
  2. Disponibilitatea serviciilor de mutare si livrare a lucrurilor, expeditori cu experienta, pentru a nu cauta masini si lucratori singuri;
  3. Posibilitatea de a scoate o cutie de diferite dimensiuni, in functie de nevoile dvs.;
  4. Posibilitatea de a inchiria un spatiu de depozitare pentru o perioada scurta de timp, de exemplu, o saptamana, este posibil sa aveti nevoie de mai mult, de ce sa platiti o luna intreaga;
  5. Conditii de depozitare. Depozitul trebuie sa fie curat, uscat, incalzit, cu o buna ventilatie, astfel incat sa nu se intample nimic cu lucrurile tale;
  6. Conditii de acces la lucruri. De exemplu, lucratorii dumneavoastra trebuie sa ridice placile, le-ati dat cheia si necesita, de asemenea, o procura in depozit, deoarece nu sunt chiriasi. Specificati acest timp, precum si modul de functionare a depozitului;
  7. Depozitul isi asuma responsabilitatea pentru bunurile dumneavoastra sau ofera doar spatiu? Un punct foarte important! Cititi termenii contractului. Este clar ca depozitul trebuie sa aiba un sistem de alarma, un sistem de supraveghere video si securitate;
  8. Care sunt termenele de plata? Va exista o amenda daca, de exemplu, dupa sapte zile, nu v-ati luat lucrurile si nu ati platit saptamana urmatoare?
  9. Disponibilitatea reducerilor, pretul serviciului. Un punct important, costul poate fi foarte diferit! Gasim oferte pe Internet foarte avantajoase cu depozitare pe luna , pe saptamana, pe an etc. Comparati, cautati cele mai rentabile optiuni si, in acelasi timp, sigure si convenabile.

Cand si de ce merita sa inchiriezi un depozit pentru lucruri in timpul renovarii

Retine ca este adesea mult mai ieftin sa inchiriati garajul sau containerul gol al cuiva decat o cutie intr-un depozit mare. In plus, intr-un oras mic este dificil sa gasesti astfel de oferte. Principalul lucru este ca garajul sau containerul pe care l-ati gasit indeplineste toate conditiile pentru depozitarea in siguranta a lucrurilor. boxe-depozitare.ro este locul din care poti inchiria spatiul de care ai nevoie pentru a depozita.

Stocarea este esentiala pentru functionarea optima a oricarei afaceri. O buna gestionare a spatiilor fizice de depozitare este cheia succesului oricarei companii si, dimpotriva, controlul slab poate duce la pierderi de documente, furt de marfuri sau uzura.

Intr-o piata din ce in ce mai solicitanta si dinamica, companiile trebuie sa se reinventeze continuu pentru a imbunatati managementul logistic si procesele de achizitie. Este necesar sa se verifice ce este stocat si ce este aruncat, de asemenea. Obiectivul depozitarii este de a localiza marfa sau marfa in cel mai bun mod posibil pentru a reduce costurile si a avea o mai mare accesibilitate la aceasta.

Daca afacerea ta are probleme de spatiu, cea mai buna solutie este sa inchiriezi spatiu de depozitare in centrele de afaceri. Cu camerele de depozitare de inchiriat veti avea posibilitatea de a depozita lucruri, utilaje, surplus de mobilier, dosare, documente sau orice material de lucru. Este cea mai economica si eficienta solutie pentru intreprinderi, IMM-uri si persoanele care desfasoara activitati independente.

Cum se configureaza corect depozitele?

De asemenea, ar trebui sa existe masuri pentru a preveni contaminarea incrucisata cu mirosuri. Absorbtia si sensibilitatea mirosurilor  sunt predominante in  ambalajul alimentelor, asa ca este important sa luati in considerare acest lucru atunci cand decideti unde sa plasati articolele in spatiile de depozitare. Multi clienti care cauta depozitarea alimentelor iau in  considerare acest fapt si doresc sa cunoasca celelalte tipuri de stocuri stocate in cladire atunci cand sunt in proces de alegere a unei logistice terta parte (3PL).

Exista  patru principii principale  in care orice depozit de calitate alimentara functioneaza ca o protectie suplimentara impotriva contaminarii sau deteriorarii alimentelor.

Intreaga instalatie trebuie sa fie ordonata si curatata corespunzator in orice moment. Documentatia este necesara pentru orice intretinere sau curatenie efectuata in cadrul depozitului, iar aceste inregistrari trebuie sa fie usor disponibile pentru vizualizare.

Fiecare persoana angajata intr-un depozit de depozitare alimentara este obligata sa se spele bine pe maini cu sapunul furnizat de companie. Acest lucru trebuie facut intr-o chiuveta care este echipata cu sistem igienic uscat. Inregistrarile trebuie pastrate si actualizate cu privire la tot ceea ce este legat de formarea noilor angajati in anumite domenii, inclusiv managementul crizelor si incidentelor, constientizarea calitatii, igiena personala si siguranta alimentelor.

Pentru a va asigura ca inventarul se roteste pe o baza „primul intrat, primul iesit”, trebuie sa existe un sistem intern pentru a urmari data produsului si codurile de lot.

Orice modificari sau actualizari ale rutinei de control al daunatorilor trebuie raportate la fiecare trei luni. Perimetrul depozitului este locul unde sunt amplasate substante de control pentru a preveni intrarea furnicilor, pasarilor, insectelor, rozatoarelor sau oricarui alt tip de animal in incinta.

In general, orice tip de produs alimentar congelat trebuie depozitat la o temperatura minima de 0°F. Produsele care necesita depozitare uscata au nevoie de o zona care poate fi pastrata intre 50° si 70°F. Produsele frigorifice sau racite au nevoie de un interval de temperatura de 34° la 39° F.

0 Shares
You May Also Like