Stiluri de lumina de Craciun pentru acoperis

0 Shares
0
0
0

Cei care locuiesc la casa, cu siguranta isi doresc ca inainte de Craciun, pe langa impodobirea bradului, sa isi impodobeasca si casa, atat la interior cat si la exterior.

De cele mai multe ori, proprietarii de case aleg sa inceapa decorarile exterioare de la acoperis in jos, asa ca vom vedea ce stiluri de lumina se potrivesc pentru acoperisuri. Cunoscand stilurile de lumina de Craciun pentru acoperis, veti putea alege mult mai usor cele mai bune instalatii luminoase.

Exista multe stiluri de instalatii luminioase de Craciun disponibile. Unele sunt relativ noi, cum ar fi luminile de ploaie sau farurile de franghie. Va sugeram sa combinati cateva tipuri de lumini diferite pentru a crea cel mai interesant ecran.

Lumini de iciclu: Acestea sunt printre cele mai populare lumini pentru acoperisuri, deoarece imita aspectul icoanelor stralucitoare. Puteti cumpara aceste lumini cu diferite lungimi de picatura si in culori diferite.

Daca cumparati lumini lungi de icoana, asigurati-va ca nu vor interfera cu usile si ferestrele dvs.; nu vrei sa fie prinsi. Daca puteti alege doar un singur tip de lumina, luminile pentru icicle sunt o alegere excelenta.

Luminile de ploaie: Luminile de ploaie sunt relativ noi. Fiecare este ca o singura icoana. Puteti utiliza lampi de ploaie in zonele in care un intreg sir de lumini ar fi prea mult. Sau puteti sa le imperecheati ca si cum ar fi pe o sfoara. Luminile de ploaie va ofera flexibilitatea de a lumina pete unice de acasa. Incercati sa puneti cateva pe casuta dvs. postala sau sub ferestrele dvs.

Mini faruri cu coarde: Desi acestea sunt cele mai populare lumini pentru pomii de Craciun, sunt foarte subtile pe acoperisuri, deoarece nu dau multa lumina, iar becurile mici consuma mai putina energie.

Lumini mari pentru becuri: Asa cum va imaginati, aceste becuri mai mari fac o declaratie mai mare si folosesc mai multa energie. Adesea, acestea au texturi sau culori unice. Ele chiar au forme neobisnuite, cum ar fi fulgii de zapada, inimile sau renii. Aceste lumini sunt suficient de mari incat orice model pe care il au (cum ar fi intermitentul, alungarea sau schimbarea culorii) este evident din toata strada.

Mini lumini LED cu unghi larg: pentru unii, luminile cu LED-uri nu sunt suficient de luminoase, in special nu din lateral. Forma unica a acestor lumini este menita sa arunce lumina in lateral, astfel incat sa apara mai stralucitoare, fara a utiliza mai multa energie.

Aceste lumini reprezinta un compromis bun pentru cei care doresc un ecran mai luminos, dar nu vor sa foloseasca prea multa energie.

LED RGB: Daca incercati sa potriviti luminile de acoperis de Craciun la o coroana, o statuie de ren sau o alta bucata de decor, aceste lumini ar putea fi solutia perfecta. Sunt programabile astfel incat sa puteti alege nuanta dvs. exacta din 16 milioane de nuante. Cu toate acestea, unele nuante, cum ar fi maro si roz, sunt greu de programat cu aceste lumini.

Lumini de franghie / lumini de franghie: Lampile de franghie sunt tuburi groase de plastic cu lumini incorporate in ele. Avantajul luminilor de franghie este ca le puteti infasura cu usurinta in jurul lucrurilor sau puteti crea forme unice, fara a fi necesar sa fixati fiecare bec in loc. Sunt distractive si flexibile!

0 Shares
You May Also Like