Trei caracteristici de urmarit la Samsung J530

0 Shares
0
0
0

Trei caracteristici de urmarit la Samsung J530In timp ce Galaxy S10 domina piata smartphone-urilor premium, Galaxy J5 de la Samsung ramane o solutie eficienta pentru cei care isi doresc un smartphone cu pret scazut.

Design

Galaxia J5 nu poate fi condamnat la estetica, iar din categoria de produse cu performatne medii, este cel mai atractiv smartphone. La prima vedere, seamana foarte mult cu telefoanele Samsung de generatii si mai vechi, chiar pana si la pozitionarea butonului de acasa din centru – care acum are dubla sarcina ca cititor de amprenta.

Modelul J5 are de asemenea un design unibody din metal; acest lucru se simte mult mai frumos in mana decat carcasa din plastic a predecesorului sau, cu muchii rotunjite, zimtate, ajutandu-l sa se aseze in palma. Este exact ceea ce doriti: un pilot emblematic se simte la o fractiune din pret.

Din pacate, daca sperati sa incarcati rapid USB-C, ar trebui sa cautati cel mai bine in alta parte. O mufa traditionala micro-USB este amplasata pe marginea inferioara, in partea stanga a jack-ului pentru casti (din fericire inca prezent) de 3,5 mm. Pe marginea din stanga veti observa balansorul de volum, iar in partea dreapta, butonul de alimentare sub grila solitara a difuzoarelor.

Afisare

Afisajul Galaxy J5 de 1.280 x 720 il diferentiaza de alte telefoane low-cost. Aceasta rezolutie sub-Full HD s-ar putea sa fie redusa pentru un ecran de 5 inci, dar ceea ce ii lipseste in detaliu este mai mult decat se face in vibratie: utilizeaza panoul excelent Samsung Super AMOLED si este un ecran incredibil pentru pret.

Ca de obicei, cu OLED, raportul de contrast este perfect si culorile arata uimitor de bogate. Panoul acopera 98,5% din gama de culori sRGB, ceea ce il plaseaza bine in fata rivalilor bugetari – in special Moto G5 Plus Motorola, care a reusit doar un simplu 73,4%.

Luminozitatea maxima nu este la fel de orbitoare ca si la alte telefoane, depasind cu putin sub 300 cd / m2. Dar, atata timp cat nu incerci sa-l folosesti in lumina directa a soarelui, nu vei mai cauta de multe ori pe feed-ul tau Facebook.

Samsung Galaxy J5 (2017) Recenzie: Performanta si durata de viata a bateriei

Telefoanele bugetare tind sa utilizeze CPU-uri de la jumatatea distantei, astfel incat performanta poate fi un punct slab. Si suntem foarte incantati sa spunem ca viata bateriei este mult imbunatatita fata de predecesorul sau. In testul standard al bateriei, la 170cd / m2, Galaxy J5 din 2017 a reusit o nebunie de 18 ore si 26 de minute distanta de priza de perete. Acestea sunt aproape doua ore mai lungi decat modelul Samsung Galaxy S8.

Ei bine, acestea sunt doar cateva mici detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in legatura cu acest model de smartphone. Daca doriti un smartphone low cost, atunci cu siguranta un model Samsung j530 poate reprezenta solutia ideala. Pentru a preveni problemele legate de o eventuala inlocuire display Samsung j530 prematura, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a echipa telefonul cu accesoriile de protectie compatibile.

0 Shares
You May Also Like