Care sunt cele mai frecvente probleme ale telefoanelor Lenovo?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai frecvente probleme ale telefoanelor Lenovo?Atunci cand avem in plan sa ne inlocuim vechiul smartphone, in mod evident ne dorim un dispozitiv mai nou si mai performant, care sa faca fata tuturor cerintelor noastre.

Unii ne alegem dispozitive de la Samsung, altii de la Apple, insa exista si persoane care isi doresc telefoane mai ieftine, asa ca isi indreapta atentia spre dispozitive de la Lenovo de exemplu.

Pentru cei care isi doresc un smartphone pe care sa il foloseasca doar in scopuri simple, un telefon fabricat de catre acest producator poate fi ideal.

Trebuie insa sa precizam faptul ca de multe ori insa, si telefoanele acestui producator, pot intampina diferite probleme, la fel ca orice alt telefon, asa ca vom discuta pe scurt despre cele mai frecvente probleme ale telefoanelor Lenovo.

Nu se incarca

De multe ori, utilizatorii constata ca telefoanele lor Lenovo nu se incarca. Uneori problema este cauzata de incarcatorul defect, insa exista si situatii in care incarcatorul este perfect functional, insa mufa incarcare Lenovo este defecta si necesita inlocuire, iar o asemenea reparatie Lenovo poate fi realizata intr-un service gsm.

Exista insa si diferite alte probleme cu care se pot confrunta toti cei care isi aleg un astfel de telefon, precum cele care urmeaza:

  • BLOATWARES care vine preinstalat cu telefonul mobil. (BLOATWARES sunt aplicatiile suplimentare care sunt preinstalate cu telefonul de la companie si de cele mai multe ori nu avem nevoie de acest lucru sau pot fi descarcate ulterior).
  • Problema UI mobila. Majoritatea oamenilor nu indrageste sub nici o forma interfata de utilizare utilizata de Lenovo pe telefonul sau (VIBE UI). Acest lucru face, de asemenea, telefoanele maie lent din cauza acestui tip de UI si, de asemenea, consuma o multime de memorie RAM, care este instalata pe partea de sus a sistemului Android. Samsung, Oppo, Vivo fac tot acelasi lucru.
  • Mai putine actualizari de sistem. Lenovo se afla printre ultimii clasati in momentul in care vine vorba de a oferi actualizarea sistemului la telefoanele lor. Spre deosebire de telefoanele mobile inteligente ale altor producatori, terminalele Lenovo nu ofera actualizari corecte ale sistemului pe care le asteapta utilizatorul pe dispozitivul lor. Este intotdeauna placut sa rulati cel mai nou sistem de operare Android pe telefonul vostru, nu-i asa? Ei bine, cu telefoanele Lenovo nu prea este cazul.
  • Uneori, calitatea construita. Cele mai multe telefoane Lenovo nu au acea calitate construita premium pe care alte companii de telefoane le ofera in gama de preturi. Acesta poate fi un alt motiv pentru care foarte multe persoane nu isi doresc un smartphone de la Lenovo.
  • Calitatea camerei. De cele mai multe ori, aceleasi caracteristici ale camerelor pe care le au alte telefoane, sunt cu mult superioare camerei foto Lenovo, datorita senzorilor de camera ieftini pe care acestia din urma ii folosesc.

Deci, acestea au fost cele mai frecvente probleme pe care cred ca oamenii le-au intalnit sau le vor intalni in momentul in care detin un smartphone de la Lenovo. Probabil acestea sunt cele mai importante motive pentru care oamenii nu cumpara un dispozitiv Lenovo.

0 Shares
You May Also Like