Ce tip de vesela vi se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Nu exista nici macar o bucatarie din care sa lipseasca farfuriile, dat fiind faptul ca acestea sunt unul dintre cele mai importante elemente utilizate pentru servirea mancarurilor.

Alegerea farfuriilor insa, este o misiune care trebuie facuta atat tinand cont de numarul membrilor familiei tale, cat si tinand cont de-asemenea, de stilul vostru de viata. Nu in ultimul rand, atunci cand vine vorba despre alegerea veselei pentru acasa, decorul bucatariei in care vor fi folosite farfuriile, are o foarte mare importanta.

In ciuda faptului ca alegerea veselei poate parea una dintre cele mai simple misiuni, cu siguranta lucrurile nu stau chiar asa. Acum este si mai greu de ales vesela potrivita, mai ales daca tinem cont de faptul ca exista vesela din portelan precum cea de pe https://www.stylehoreca.ro/vesela-portelan, sau vesela din alte tipuri de materiale precum sticla, inox, lemn, argint sau ceramica.

Pentru ca stim cat de dificila este sarcina de a alege vesela pentru acasa, vom aborda acest subiect in randurile care urmeaza, astfel incat fiecare sa faca in final cea mai buna alegere.

Vesela din portelan

In trecut, vesela din portelan era prezenta doar in casele oamenilor care aveau o situatie financiara foarte buna, dat fiind faptul ca aceasta vesela era considerata un atribut de lux in ceea ce priveste servirea mesei. Vesela era un lux pe care nu si-l permiteau decat familiile care erau foarte instarite.

Rafinamentul si delicatetea veselei din portelan este in clipa de fata apreciata de catre mai multi colectionari de antichitati, dar si de catre persoanele care isi doresc sa aiba acasa vesela de cea mai buna calitate.

Pretul unui set de farfurii din portelan in clipa de fata incepe de la cateva sute de lei si in mod e vident poate depasi cu lejeritate pragul de 3000 lei. Daca va intrebati care sunt factorii care influenteaza pretul veselei din portelan, ei bine, acestia sunt: tara de provenienta a veselei, vechimea acesteia, pictura manuala a veselei, numarul pieselor. Cu siguranta insa, daca aveti bani, merita sa optati pentru vesela din portelan, special aleasa de pe https://www.stylehoreca.ro/vesela-portelan.

Farfuriile din ceramica

Farfuriile din ceramica sunt intalnite in casele noastre din ce in ce mai des, atat datorita din cauza pretului care este in momentul actual extrem de accesibil, cat si din cauza diversitatii modelelor si a culorilor care sunt disponibile pe piata.

Totodata, vesela din ceramica este extrem de indragita de gospodinele zilelor noastre si din cauza intretinerii usoare.

Dupa cum spuneam in randurile de mai sus in articol, o vesela din portelan, va poate scoate din portofel chiar si 3000 de lei, insa cu siguranta merita. Daca nu dispuneti de multi bani, sau pur si simplu nu doriti sa va cheltuiti bugetul pentru a cumpara o vesela scumpa, atunci alegeti vesela din ceramica, iar astfel, veti cheltui doar cateva zeci de lei.

Fireste, si in acest caz, pretul este inflentat de tara de provenienta, de numarul pieselor sau de pictura, daca este efectuata manual sau nu.

Vesela din sticla

Nu demult timp, a ajuns si in tara noastra vesela din sticla. Acestea reprezinta o noutate inca, si sunt colorate foarte frumos, ba chiar mai mult, au imprimate tot felul de motive florale si nu numai. Vesela din sticla dupa cum probabil va puteti da seama, este mai ieftina decat vesela din portelan, insa este o alegere ideala daca doriti sa aveti o vesela colorata.

Vesela din lemn

Aceasta poate fi o alegere ideala pentru dvs. daca sunteti fani ai stilului rustic, sau daca doriti o bucatarie in stilul minimalist eco. Atunci cand folositi vesela din lemn, va puteti bucura de diferite gusturi si mirosuri, datorita faptului ca acestea patrund in materialul lemnos. Exista insa si momente in care aceste mirosuri si gusturi reprezinta un dezavantaj.

Din acest motiv, ar fi ideal sa folositi aceasta vesela pentru servirea salatelor de exemplu.

Vesela din inox

In ciuda faptului ca nu se bucura de o foarte mare popularitate, si vesela din inox poate fi foarte utila intr-o bucatarie, asa ca puteti lua in calcul ideea de a alege acest tip de vesela. In plus, materialul este unul igienic, se curata usor si este foarte usor de intretinut. In plus, vesela din inox are si marele avantaj de a nu fi scumpa.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in momentul in care intentionati sa va alegeti vesela pentru bucatarie.

In functie de posibilitatile financiare, puteti alege ceea ce credeti ca vi se potriveste cel mai bine, insa ideal ar fi sa accesati https://www.stylehoreca.ro/vesela-portelan, si sa alegeti vesela din portelan daca va permite situatia financiara.

Aceasta vesela din portelan, poate fi ideala in zilele de sarbatoare sau cand aveti musafiri cu ocazia unui eveniment special, insa puteti alege sa folositi vesela din portelan si in viata de zi cu zi.

0 Shares
You May Also Like