Cele mai utile aplicatii pentru mobil

0 Shares
0
0
0

Cele mai utile aplicatii pentru mobilS-a calculat ca in medie exista in jur de 80 de aplicatii pe smartphone-urile noastre, dar folosim doar jumatate dintre ele. Avem nevoie de o multime de aplicatii utile, menite sa ne simplifice viata, precum aceste 10 care au facut furori. In cazul in care ai o problema cu telefonul, acum il poti duce rapid la un service telefoane de buna calitate.

  1. Ufirst (gratuit pentru iOs si Android)

Daca ar avea un slogan ar putea fi: nu mai sunt cozi! Odata descarcat, ne geolocalizeaza si ne arata lista de facilitati publice si private care va permit sa deconectati virtual numarul pentru coada si sa monitorizati, oriunde v-ati afla, evolutia cozii de la distanta, se apropie randul nostru. Rezultatul: mai putina aglomeratie in locuri publice si mai mult timp pentru sine.

  1. Filmic Pro (freemium pentru iOs la Android)

Dupa ce a fost mentionat chiar si in cadrul keynote-ului de prezentare a iPhone 11, a devenit aplicatia numarul 1 din lume pentru cei care doresc sa filmeze un film cu smartphone-ul, deoarece permite intre celelalte lucruri filmarea video la 24 de cadre pe secunda, reglarea focalizarii si a expunerii si alte optiuni „cinematice”.

  1. Roomer (gratuit pentru iOS si Android)

Cei obligati sa renunte la un sejur la hotel il pot face acum prin aceasta aplicatie, care in cativa ani a reusit sa-si faca un spatiu printre marile aplicatii de rezervare, cu lovituri de business. Sejururile scoase la vanzare costa in medie cu 30% mai putin: o sansa buna pentru cei care cauta un hotel bun la preturi mici. Singura limita este ca datele sunt fixe si nu pot fi modificate, deoarece sunt vechea rezervare a altcuiva. Dar economiile sunt acolo si se pot observa.

  1. Satispay (gratuit pentru iOS si Android)

Acest lucru nu este nou. Dar niciodata ca in 2021 nu s-a vorbit atat de mult despre asta, mai ales dupa ce guvernul, pentru a-i impinge pe romani spre platile digitale, a conceput un sistem de plati si cashback copiat egal cu cel al Satispay, care nu numai ca nu are costuri. , dar in fata unei tranzactii ofera de multe ori utilizatorilor o rambursare mica a primei sume, in timp ce comerciantii nu platesc comisioane de pana la 50 de lei.

  1. Omio (gratuit pentru iOs si Android)

A aparut in februarie, ne permite sa gasim imediat cel mai rapid sau mai ieftin mijloc de transport intre trenuri, autobuze si avioane ale oricarei companii si de a cumpara biletul cu doar cateva clicuri, nu este nevoie sa comutati aplicatiile. Depinde de noi sa alegem daca sortam rezultatele in functie de cel mai ieftin, mai rapid mijloc de transport sau in functie de ora de plecare/sosire. In Europa, 27 de milioane de utilizatori il folosesc deja.

  1. Digital Welfare (gratuit pentru Android)

Este aplicatia Google pentru utilizarea constienta a smartphone-urilor. Ne arata cat de des folosim diferitele aplicatii, numarul de notificari pe care le primim si cat de des ne verificam telefonul. Daca se doreste, putem stabili si limite legate de durata de utilizare a aplicatiilor, activam functia Relax care ne aminteste sa ne deconectam (cel putin) noaptea.

0 Shares
You May Also Like