Cum procedeaza Apple in cazul unei solicitari de garantie?

0 Shares
0
0
0

Cum procedeaza Apple in cazul unei solicitari de garantie?Ce responsabilitati aveti dumneavoastra in cazul in care doriti sa beneficiati de garantia de la Apple pentru orice tip de reparatii, care includ si  reparatii iPhone Bucuresti?

Mai intai, daca produsul Apple poate stoca programe software, date si alte informatii, trebuie sa efectuati periodic copii de rezerva ale informatiilor importante aflate pe suportul de stocare al produsului Apple, pentru a reusi protejarea continutului si ca masura de precautie impotriva eventualelor defectiuni operationale.

Inainte de a transmite produsul Apple pentru servicii de garantie, trebuie sa realizati copii de rezerva separate a continutului care se afla pe suportul de stocare al acestuia. Totodata trebuie sa eliminati toate informatiile dumneavoastra si sa dezactivati toate parolele de securitate. Aceste salvari trebuie realizate ca sa poata fi sters, inlocuit sau reformatat continutul de pe suportul de stocare al produsului Apple pe durata reparatiei.

Dupa ce se presteaza serviciul de garantie, veti primi inapoi produsul Apple sau un produs inlocuitor care are aceeasi configuratie pe care a avut-o produsul Apple la momentul vanzarii initiale.

Apple poate instala actualizari ale software-ului de sistem ca parte a serviciului de garantie, care nu va permite produsului sa revina la o versiune mai veche a software-ului de sistem.  In urma actualizarii software-ului de sistem este posibil ca aplicatiile de la terti instalate pe iPhone sa nu mai fie compatibile sau sa nu functioneze impreuna cu produsul Apple. Daca va asumati raspunderea pentru reinstalarea oricaror alte programe software, date si informatii, garantia nu acopera recuperarea si reinstalarea acestor date si programe software.

In situatia in care solicitati ca produsul iPhone sa fie reparat intr-o alta tara decat cea de unde ati achizitionat produsul, trebuie sa respectati toate legile si totodata reglementarile privind importul si exportul si sa va asumati de asemenea raspunderea pentru taxele vamale, T.V.A. sau alte taxe si cheltuieli asociate.

Cum procedeaza Apple in cazul unei solicitari de garantie? Daca transmiteti o solicitare valabila in cadrul prezentei garantii, Apple poate alege din cateva optiuni:

• Sa repare produsul, folosind piese noi sau care au fost utilizate anterior, echivalente cu cele noi, in ceea ce priveste fiabilitatea si performanta acestora.

• O alta solutie este aceea de a inlocui produsul Apple cu un alt produs care este cel putin echivalent din punct de vedere functional cu acesta. Poate fi compus din piese noi sau piese care au fost utilizate anterior, echivalente cu cele noi in privinta performantei sau fiabilitatii.

• Ultima solutie ar fi aceea sa va fie rambursat pretul de achizitie in locul returnarii produsului. In cazul in care se inlocuieste un produs sau doar o piesa a acestuia sau in cazul asigurarii rambursarii, orice element inlocuitor devine proprietatea dumneavoastra, iar elementul care a fost inlocuit sau returnat devine proprietatea companiei Apple.

O piesa, un produs de schimb sau chiar un produs Apple reparat primeste garantia ramasa a produsului Apple initial sau 90 de zile de la data inlocuirii sau reparatiei. Oricare dintre acestea asigura obligatoriu o acoperire mai mare pentru dumneavoastra.

Pentru numeroasele reparatii solicitate intr-o alta tara decat in tara de achizitie a produsului, Apple poate repara sau inlocui piese si totodata si produse cu alte piese comparabile, in conformitate cu standardele locale.

0 Shares
You May Also Like