De cate tipuri sunt cartusele pentru imprimanta?

0 Shares
0
0
0

Pentru a conduce o afacere de succes si productiva, biroul dvs. se poate baza pe tehnologie si pe anumite dispozitive de birou pentru a permite ca totul sa functioneze fara probleme. Atunci cand investiti in tehnologie de birou, trebuie sa invatati sa va alegeti atat imprimante de cea mai buna calitate, cat si cele mai bune cartuse imprimanta.

Ne-am gandit ca in cele ce urmeaza sa va oferim o imagine de ansamblu a diferitelor cartuse de imprimare pe care biroul dvs. ar putea sa le aiba nevoie.

Exista multe tipuri diferite de cartuse pentru imprimante, cum ar fi cartusele pentru copiatoare si cartusele de fax. Cele doua cartuse cele mai uzuale si cele mai utilizate in biroul dvs. sunt probabil cartusele de cerneala si cartusele de toner.

Cartuse de imprimanta

Care este diferenta?

Aceste doua cartuse de imprimare sunt folosite pentru imprimarea acestor documente importante, dar fac acest lucru in moduri foarte diferite. In primul rand, tonerul este o pulbere, in timp ce cerneala este lichida.

Metodele prin care acestea pot tipari munca sunt intr-un mod foarte diferit unul fata de celalalt si pot avea un efect asupra documentelor pe care trebuie sa le produceti.

Cartusele de toner sunt utilizate in imprimantele laser. Un laser va desena un sablon electrostatic al imaginii pe care o imprimati pe un tambur metalic care se roteste in imprimanta.

Tamburul este acoperit cu toner incarcat magnetic; particulele de toner se vor lipi doar de zonele definite anterior de laser. O foaie de hartie, de asemenea incarcata magnetic, se va deplasa peste tambur si se va desprinde tonerul. Acesta este modul in care sunt tiparite documentele dvs.!

Cu toate acestea, cartusele de cerneala sunt utilizate in imprimante cu jet de cerneala. Imprima cu totul alta metoda. Cerneala lichida din cartus este blocata intr-un compartiment etans.

Cartusele sunt apoi incarcate in capul de imprimare, care este prevazut cu duze mici de cerneala. Capul de imprimare se deplaseaza inainte si inapoi cu picaturi de cerneala care alcatuiesc documentul imprimat!

Ce tip de imprimanta sa aleg?

Pe masura ce fiecare cartus merge in anumite tipuri de imprimante, trebuie sa va ganditi mai intai ce tip de imprimanta va functiona cel mai bine pentru mediul de birou. Imprimantele laser si imprimantele cu jet de cerneala vor diferi in functie de caracteristici.

Daca sunteti in cautarea de imprimare rapida pentru a obtine rapid lucrurile, probabil ca veti dori sa investiti intr-o imprimanta laser cu cartuse de toner.

Ele sunt, de asemenea, mai ieftine pe pagina decat o imprimanta cu jet de cerneala. De asemenea, daca cerintele de imprimare inseamna ca tipariti frecvent, o imprimanta laser va fi mai potrivita.

Pentru imprimarea color sau imprimarea fotografiilor, imprimantele cu jet de cerneala ar reprezenta insa cea mai buna solutie. Exista un numar de cartuse de cerneala diferite care pot oferi culori vii si anti-murdarire. Alegand o imprimanta Canon si folosind cartuse imprimanta Canon originale, cu siguranta veti obtine cele mai frumoase si cele mai clare fotografii.

Cartuse de imprimanta originale

Cartusele de cerneala originale pentru imprimante, sunt fabricate de aceiasi producatori care produc imprimante. Vestea cea mai buna totusi, este ca aceste cartuse de imprimanta sunt create cu aceleasi imprimante de marca in minte, asa ca daca veti achizitiona o imprimanta oarecare de la Canon, veti putea achizitiona cartuse originale Canon, special create pentru tipul respectiv de imprimanta.

Cartusele de imprimanta reprezinta un accesoriu esential pentru o multime de companii. Este important ca indiferent de cartusul de care aveti nevoie, sa investiti in cartuse imprimante originale de la un comerciant fiabil.

Recomandarea noastra este sa va indreptati atentia spre CartuShop, de unde puteti achizitiona la cele mai atractive preturi cartuse compatibile cerneala, cartuse compatibile laser, cartuse originale cerneala, cartuse originale laser. Tot aici puteti solicita reumplerea cartuselor pentru imprimanta sau imprimantele dvs.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand vine vorba despre cartuse pentru imprimanta, acestea se impart in doua mari categorii, astfel ca avem cartuse toner care se folosesc in imprimantele laser, sau cartuse de cerneala, care se folosesc in imprimantele cu jet de cerneala.

La CartuShop puteti descoperi ambele tipuri de cartuse imprimanta, indiferent ca detineti o imprimanta Canon, HP, sau de la oricare alt producator de pe piata.

0 Shares
You May Also Like