Cele mai bune aplicatii si jocuri Sudoku pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii si jocuri Sudoku pentru smartphoneSudoku este unul dintre puzzle-urile vechi de peste 100 de ani. Cu toate acestea, jocul este destul de popular in zilele de astazi, atat ca un test de IQ, cat si ca o activitate relaxanta. Este posibil ca majoritatea persoanelor care vor descarca Sudoku pentru smartphone sa recunoasca jocul de puzzle din ziare sau din culegerile speciale de pe Amazon. In anumite cazuri, Sudoku este un joc dificil de rezolvat, astfel incat majoritatea aplicatiilor dedicate prezinta mai multe nivele; de la usor la foarte greu. Asadar, daca este pentru prima data cand vrei sa descarci o astfel de aplicatie, iata cele mai bune jocuri Sudoku pentru smartphone.

AI Factory Sudoku

  • Pret: gratuit / 1,99 USD

AI Factory Sudoku este un joc Sudoku destul de popular, care include  peste 1.500 de puzzle-uri, impartite pe cinci nivele de dificultate. In plus, jocul ofera optiunea de a urmariri statisticile mondiale, precum si un timer rapid si diferite procentaje pana la finalizare, astfel incat sa poti vedea imbunatatirile personale in timp real. Majoritatea aplicatiilor si jocurilor Sudoku au o interfata de utilizare destul de simpla, care se aseamana, insa culorile si design-ul pot diferi de la un nivel la altul.

Versiunea gratuita prezinta o interfata care are publicitate, in timp ce versiunea premium nu. In caz contrar, ambele aplicatii sunt identice din punct de vedere tehnic.

Andoku 3

  • Pret: gratuit / 2,49 USD

Andoku 3 este unul dintre cele mai descarcate jocuri Sudoku pentru smartphone. Aplicatia are un design simplu, functii de anulare nelimitate, o functie de asistenta, in cazul in care nu mai stii ce numar sa alegi, si sincronizare cloud, in cazul in care vei schimba dispozitivul. In plus, comparativ cu celelalte aplicatii de pe piata, Andoku 3 are noua nivele de dificultate si ofera, de asemenea, tutoriale, suport pentru Sudoku color, precum si statistici de joc.

Versiunea gratuita contine reclame, iar versiunea pro nu. Totusi, ambele aplicatii prezinta, in mare parte, aceleasi functii.

Brainium Studios Sudoku

  • Pret: gratuit / 2,99 USD

Brainium Studios este un dezvoltator de pe Google Play si App Store, care a creat  una dintre cele mai interesante aplicatii Sudoku pentru mobil. Aceasta va pune la dispozitie jucatorului o multime de puzzle-uri, care prezinta aceleasi caracteristici ca si majoritatea jocurilor Sudoku. Cu toate acestea, aplicatia este promovata ca fiind un instrument de invatare, nu un joc independent, deoarece aceasta dispune de un mod intunecat, moduri de vizualizare peisaj si portret, cateva teme speciale, precum si cinci nivele de dificultate.

Conceptis MultiSudoku

  • Pret: gratuit / pana la 3,99 USD

Aceasta aplicatie are un nume complicat, dar este de fapt un joc Sudoku foarte bun, recomandat pentru incepatori. De altfel, jocul include pana la cinci grile pe puzzle, mai multe niveluri de dificultate si o biblioteca de puzzle-uri care este actualizata constant cu continut nou.

Sudoku este un joc care te va captiva daca iti place sa te joci cu cifre sau care te va face sa cumperi un nou display telefon atunci cand alegi sa joci niveluri avansate si nu reusesti.

 

0 Shares
You May Also Like