Cum poti folosi uneltele SEO in avantajul tau?

0 Shares
0
0
0

Cum poti folosi uneltele SEO in avantajul tau

Potrivit lui Matthew Edgar, in acest moment, la fel de bine putem redenumi SEO drept EAT, avand in vedere cat de mult se concentreaza pe imbunatatirea semnalelor care evidentiaza expertiza, autoritatea si increderea (EAT).

Pe langa imbunatatirea continutului dvs., este vorba despre restructurarea modului in care este prezentat, inclusiv link-urile interne ale site-ului si navigarea site-ului. Aceasta inseamna ca echipele SEO, CRO si UX ar trebui sa lucreze strans pentru a maximiza succesul site-ului web in realitatea SEO post-EAT.

Confortul este in continua in tendinta. Faceti-va site-ul rapid si  sigur

Intrebarile de confort de baza pe web – cum ar fi viteza paginii, securitatea si UX – vor fi probabil mai importante in 2020 decat oricand. Motoarelor de cautare le pasa mai ales de confortul si siguranta utilizatorului.

Dan Taylor, director de cont la SALT.agency, prezice ca cursa de viteza va deveni doar mai intensa si sfatuieste intreprinderile sa inceapa sa fie mai atenti la valorile pe care Google le considera importante – pentru a ne aminti, de exemplu, ca trece pozitia elementelor HTML in arborele DOM catre indexatorul Google.

Recomandarile standard cu privire la compresia activelor, expirarea memoriei in cache etc. nu trebuie ignorate. De asemenea, trebuie sa ne implicam mai mult in livrarea de content activ.

In ianuarie 2017, Dan a scris o postare  in Jurnalul motorului de cautare privind modul cum Google ar putea creste concentrarea asupra cibersecuritatii ca parte a obiectivului sau de a oferi rezultate sigure si de spori calitatea pentru utilizatoril. Si el insista ca aceasta problema este de actualitate. Google evidentiaza deja potentialul phishing si descarcari neobisnuite in Google Search Console prin scanarea pasiva a binarelor impreuna cu viteza.

Dan considera ca crawler-urile Google pot fi scanate pentru vulnerabilitatile cunoscute, atat pentru platforma, cat si pentru cele din baze de date, cum ar fi OWASP.

Cautarea este de asteptat din ce in ce mai personalizata. Cunoaste-ti mai bine utilizatorul

Daria Khmelnitskaya este sigura ca starea perfecta de SERP a Google este atunci cand rezultatele sunt cat se poate de personalizate pentru utilizator.

Personalizarea a devenit mai relevanta cu mult timp in urma si va pastra trendul in 2020. SERP-urile difera in functie de locatia, dispozitivul, istoricul interactiunilor anterioare cu cautarea si site-urile web. Pentru specialistii SEO, acest lucru inseamna ca trebuie sa intelegeti mai bine nevoile utilizatorul dvs. si contextul in care utilizatorul efectueaza o cautare, ceea ce se asteapta sa vada ca raspuns la o intrebare.

Adancirea tendintei de personalizare este sustinuta si de dezvoltarea Google Discover. Potrivit lui Dan Taylor, Google Discover nu va disparea si, chiar daca este la inceput, reprezinta o schimbare in comportamentul utilizatorului si modul in care Google prezinta continut utilizatorilor.

Toate aceste lucruri pot fi facute cu usurinta cu ajutorul Seo Accounts pentru ca ai acces la un mare numar de tooluri SEO pe care le poti folosi exclusiv in avantajul tau si care te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate. Toate conturile sunt premium si ai acces la ele contra unui abonament lunar foarte mic.

0 Shares
You May Also Like