De ce este indicat sa mergeti la piscina?

0 Shares
0
0
0

Vara, fiecare dintre noi cautam cele mai bune solutii pentru a ne racori. Una dintre cele mai eficiente solutii este aceea de a merge la piscina, iar in urmatoarele randuri veti descoperi de ce este indicat sa mergeti la piscina.

  1. Pentru a face plaja si a va bucura de beneficiile soarelui

Celor tineri le place sa fie in permanenta bronzati, motiv pentru care merg de multe ori la solar. Ei bine, pe timpul verii multi sunt cei care merg la piscina Militari pentru a se racori, insa inainte de a sari in apa stau pe sezlong pentru a se bronza.

In plus, a sta la soare vine cu o serie importanta de beneficii. Conform numeroaselor studii, lumina solara determina o crestere a libidoului si creste capacitatea de reproducere: datorita productiei de serotonina si vitamina D, helioterapia imbunatateste starile de depresie si are efecte pozitive asupra buna dispozitie.

Expunerea la soare ajuta la vindecarea psoriazisului. Ca parte a acestei boli de piele, pentru care nu s-a gasit inca o solutie finala, terapiile de baie usoara sunt practicate cu succes de ani de zile.

Cercetari recente din Statele Unite au efectuat studii ulterioare pe teren: dupa 4 saptamani, cu terapia usoara, s-au observat imbunatatiri semnificative la 84% dintre cei implicati.

Expunerea la soare promoveaza relaxarea musculara , precum si afecteaza pozitiv mobilitatea articulatiilor. Soarele stimuleaza cresterea testosteronului la barbati si progesteron la femei. Serotonina, a carei productie este crescuta in timpul bailor usoare, creeaza un efect imediat asupra starii de bine fizice si mentale.

Soarele imbunatateste starea de spirit si amelioreaza stresul: datorita activitatii neurotransmitatorilor, apararile sistemului imunitar cresc, raspunsul sistemului endocrin se imbunatateste si ritmurile biologice sunt regularizate.

Sanatatea osoasa prezinta beneficii importante datorita expunerii la soare, care afecteaza productia de vitamina D si stimuleaza productia de calciu. Vitamina D este transformata in D3, un element fundamental pentru tratamentul impotriva rahitismului. Cercetari recente arata ca lumina solara ajuta la eliminarea riscului de a dezvolta osteoporoza si scleroza multipla.

Soarele afecteaza metabolismul si afecteaza pozitiv calitatea somnului. Lumina soarelui implica ochii, pielea, nervii si creierul cu producerea in consecinta a neurotransmitatorilor care sunt fundamentali pentru ritmul de veghe al somnului. Expunerea la soare in timpul zilei ar stimula productia naturala de melatonina noaptea, contribuind la reglarea echilibrului hormonal.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, a sta la plaja este foarte important in conditiile in care soarele ofera atat de multe beneficii, asa ca in acest sens nimic nu e mai simplu decat sa mergeti la piscina Militari unde puteti sta la soare pe sezlong, iar cand doriti puteti sari in apa pentru a va racori.

  1. Pentru a te bucura de beneficiile inotului

Inotul este cel mai placut si cel mai eficient sport dintre cele existente. Este firesc acest lucru in timp ce o ora de sport ajuta la arderea a 500 de calorii. Tinand cont de faptul ca inotand, toti muschii sunt pusi in miscare si se va forma o masa musculara puternica, este firesc sa doriti sa mergeti cat mai des la o piscina Militari.

  1. Pentru a te distra

Pentru foarte multe persoane, a merge la piscina reprezinta o buna oportunitate de a se distra. Cei care merg la o piscina Militari alaturi de prieni pot da intreceri la inot, pot efectua sarituri in piscina si pot gasi o multime de modalitati de a se distra pentru ca isi pot da frau liber imaginatiei, iar grijile si problemele vor fi uitate.

  1. Pentru a socializa

Multi sunt cei care au mers la piscina pentru a se racori, insa au inceput sa socializeze cu persoanele din bazin sau cu persoanele care stateau la plaja pe sezlonguri, iar apoi au legat prietenii stranse.

Oamenii care merg la piscina de obicei sunt dispusi sa socializeze si sa se distreze, asa ca puteti cunoaste lume noua si va puteti imprieteni cu diversi oameni la piscina Militari.

  1. Pentru a va racori

Nu in ultimul rand, un alt motiv intemeiat pentru a merge la piscina, este acela de a va racori. Foarte multe persoane cauta mereu cele mai eficiente solutii pentru a se racori in zilele fierbinti de vara, insa cel mai simplu este sa mergeti la piscina.

Acolo, puteti avea parte de toate beneficiile amintite anterior, iar atunci cand doriti, puteti intra in apa pentru a va racori. In plus, va puteti comanda si ceva de baut atunci cand va aflati pe sezlong pentru a va bronza.

Acestea sunt asadar 5 dintre cele mai importante motive pentru care puteti lua in considerare ideea de a merge cat mai des la piscina pe timpul verii. In mod evident, in momentul in care doriti sa stati la soare, sa socializati, sa va bucurati de beneficiile inotului, iar apoi sa va racoriti in apa, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la piscina.

0 Shares
You May Also Like