Probleme comune pentru Huawei P20 Lite

0 Shares
0
0
0

Probleme comune pentru Huawei P20 LiteSe stie faptul ca smartphone-urile sunt o necesitate pentru oameni, asa ca fiecare isi doreste dispozitive cat mai performante, la preturi cat mai atractive. In aceasta categorie de produse se afla si Huawei P20 Lite, un smartphone spre care multe persoane si-au indreptat atentia in ultimul timp.

Persoanele care si-au cumparat acest smartphone, in mare parte nu s-au plans de comportamentul telefonului, cu mici exceptii. Au existat si cazuri in care cei care au optat pentru P20 Lite nu si-au echipat smartphone-urile cu folie de sticla pentru ecran si nici nu au pastrat telefoanele in husa, astfel ca deja au avut nevoie de o inlocuire display Huawei P20 Lite.

Ei bine, aceasta nu este insa singura problema cu care s-au confruntat persoanele care detin un astfel de dispozitiv. Au existat si alte neplaceri ale utilizatorilor, asa ca haideti sa vedem despre ce este vorba.

Receptionarea semnalului de primire a telefonului mobil / reducerea numarului de apeluri

Semnalul celular slab este o problema majora care afecteaza scopul principal al unui telefon mobil, care va ajuta sa ramaneti conectat/a. Atunci cand semnalul de pe telefonul mobil este slab sau fluctueaza foarte mult, problema caderii apelului este inevitabila.

Cand observati aceasta problema in Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro, exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru ao corecta. Asigurati-va ca simulatorul dvs. nu este dezactivat in setarea sim. Incercati sa cautati manual o retea in dispozitiv.

Scoateti cartela SIM timp de aproximativ un minut si reintroduceti-o. Optimizati unele setari de retea si, daca toate eforturile nu rezolva problema, efectuati repornirea de baza. Daca problema persista ulterior, este posibil sa fie necesar sa contactati Huawei sau sa va prezentati cu dispozitivul intr-un service gsm.

Cardul SD nu functioneaza

Spatiul de memorie este important pentru fiecare utilizator de smartphone. Puteti extinde memoria interna cu carduri SD si este frustrant atunci cand cardul SD nu functioneaza pe dispozitiv.

Primul pas spre rezolvarea acestei probleme este sa va asigurati ca cardul SD pe care il aveti nu este deteriorat. Puteti utiliza un cititor de carduri pentru a-l conecta la un computer si a vedea daca acesta este detectat. Daca cardul are unele probleme, il puteti formata si incercati din nou. Folositi numai o cartela SD de buna calitate compatibila cu dispozitivul dvs.

Jackul pentru casti nu functioneaza

Cand mufa pentru casti nu functioneaza, nu veti putea obtine sunet de calitate din casti. Aceasta poate fi o experienta dureroasa atunci cand sunteti un iubitor de muzica.

Este posibil ca problema sa apara din castile pe care le utilizati. Incercati sa le schimbati cu altele si sa vedeti daca exista imbunatatiri. De asemenea, puteti modifica setarile de sunet si puteti actualiza driverul de sunet al dispozitivului.

Asadar, acestea pot fi unele dintre situatiile neplacute cu care se pot confrunta persoanele care isi cumpara un smartphone Huawei P20 Lite. Cu siguranta insa, pentru ca au existat asemenea cazuri izolate, nu inseamna ca toate aceste modele pot intampina probleme, asa ca puteti alege oricand un astfel de smartphone. Pana la urma, orice telefon poate intampina probleme, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

0 Shares
You May Also Like