Ce modele de baterii externe sunt cele mai cunoscute pe piata?

0 Shares
0
0
0

Ce modele de baterii externe sunt cele mai cunoscute pe piata?
Noile generatii de smartphone-uri indiferent de brandul din care fac parte au tot mai multe aplicatii care sunt rulate de soft, iar acestea consuma destul de repede bateria unui astfel de dispozitiv.

Solutia gandita de marii producatori de telefonie mobila a fost crearea unei baterii externe care sa poata suplimenta suficient activitatea pana cand dispozitivul poate fi incarcat din nou la o priza.

Conditia de baza in conceperea acestor baterii externe a fost aceea de a se realiza piese telefoane cu un voltaj si totodata amperaj mult mai mare decat al bateriei interne, pentru a reusi incarcarea nu numai a smartphone-ului, ci si a unei tablete.

Pe piata exista numeroase baterii externe, iar in continuare va voi prezenta cateva dintre cele mai bune:

• ASUS ZenPower 10050 mAh. Aceasta baterie este ieftina si totodata si extrem de populara, capacitatea ei fiind 10050 mAh ce permite incarcarea unui telefon mobil de circa 3-4 ori sau incarcarea unui telefon, dar si a unei tablete.

Acest model de baterie este compatibil si cu smartphone-urile sau tabletele Apple. Ca dezavantaje majore se remarca lipsa compatibilitatii cu tehnologiile de incarcare foarte rapida si prezenta unui singur port USB 2.0 pentru incarcare.

• O alta baterie externa este Anker Astro 6400mAh. Aceasta este fabricata de catre cunoscutul producator Anker si se adreseaza tuturor celor care isi doresc un produs compact care sa poata fi purtat fara probleme in buzunar, fiind destul de usor.

Capacitatea de 6400 mAh este suficienta pentru incarcarea unui telefon de circa 2 ori. Bateria Anker Astro este compatibila si cu produsele Apple, insa nu exista compatibilitate cu tehnologiile de incarcare foarte rapida.

• ASUS ZenPower Pro 10050 mAh, este un model actualizat al modelului ZenPower, oferind aceeasi capacitate si totodata aceeasi calitate a bateriei interne. Bateria ofera 2 porturi USB si compatibilitate cu standardul de incarcare foarte rapida. Ca o dotare suplimentara, aceasta baterie externa include si o mica lanterna, care devine utila in anumite situatii.

• Duracell Portable USB Charger 1800 mAh, este dedicata in special telefoanelor, neavand o putere foarte mare. Bateria se incarca de la priza prin intermediul unui stecher integrat care poate fi detasat pentru o mai mare portabilitate.

Dispozitivul are doua porturi USB pentru a putea incarca doua telefoane simultan. Incarcatorul este foarte rezistent, cantarind doar 100 de grame, fiind mai mic si mai gros decat un model de smartphone de ultima generatie.

Timpul complet de incarcare al bateriei Duracell Portable USB Charger la priza este de aproape 3 ore. Duracell Portable USB Charger incarca un telefon la aproximativ 2/3 din capacitate, chiar daca aceasta este mai mare decat a smartphone-ului.

In concluzie, Duracell Portable USB Charger este un incarcator destul de rezistent, bine construit, usor si totodata portabil, insa este adecvat doar pentru dispozitivele cu acumulator de capacitate destul de redusa, de pana in 1500 mAh. Aceasta baterie este perfecta pentru modelele de telefoane care au acumulatoare pana in acest amperaj.

Toate aceste modele de baterii externe pot contribui din plin la suplimentarea autonomiei telefonului dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like